UNIQUE INVESTMENT STRATEGIES

COMANDA JETOANELE AIM ACUM!

Pe perioada de vanzare oficiala, aici la BRIC INVEST poti comanda jetoane AIM cu un bonus de Crowd Sale de 20% PLUS un premiu exclusiv de 5%! Asta inseamna ca vei primi 10.41 jetoane pentru fiecare dollar investit!

Va rugam sa faceti oferta de achizitie prin formularul de mai jos. Vom procesa comanda dvs. imediat si va vom trimite factura in format PDF.

La primirea facturii, veti face plata in USD, mentionand numarul facturii pe care vi-l vom fi furnizat anterior.

Investitorii care investesc mai mult de 10.000,00 USD (sau echivalent în EUR / BTC / ETH / LTC) vor primi un bonus adițional de 5%.

Investitorii care vor deține jetoanele AIM pentru mai mult de 1 an, vor primi un bonus suplimentar de 25%.

 

Notă - Plata în criptocuritate/EUR:


În cazul în care doriți să plătiți cu BTC / ETH / LTC / EUR, introduceți pur și simplu cererea dvs. de investiție în criptocurrency (și ignorați informațiile USD) și selectați moneda dorită folosind următorul meniu al casetei de selectare. Deoarece conversia se bazează pe prețul zilnic, în jetoane nu va fi afișată nicio contrapondere. Vom redirecționa comanda direct la Aimedis, astfel încât să puteți beneficia de bonusul nostru. Rețineți că alte investiții minime se aplică pentru plata cu criptocuritate.

Aceasta este egală cu 0 Tokens.


Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii și trebuie completate pentru a vă trimite ancheta.

Puteți consulta politica noastră de confidențialitate prin intermediul acestui link. Se deschide o nouă filă / fereastră.