UNIQUE INVESTMENT STRATEGIES

BUN VENIT LA BRIC INVEST !

BRIC INVEST ofera persoanelor interesate scenarii de investitii conservatoare, profitabile si speculative, cu potential deosebit. Oportunitati de investitii speciale in cele mai recente tendinte si tehnologii, oferind potential de crestere unic, reprezinta lucrul care ne diferentiaza de competitie.

Rezultand din initiativele globale ale grupului pentru finantarea si implementarea unor investitii de scara larga in sectorul technologiilor inovatoare, energiei regenerabile si monedelor alternative, reusim in mod constant sa gasim investitii sau modele de investitii deosebit de attractive, ce pot fi oferite in anumite cazuri publicului larg.

BRIC INVEST este specializat in identificarea unor oportunitati de investitie deosebite, unice, pentru partile interesate si in prezentarea acestora in scenarii profitabile, inovativ speculative, ce au potential ridicat si ofera investitorilor acces direct la cele mai recente tendinte si tehnologii ale pietelor globale.

BRIC INVEST este o subsidiara a BRIC HOLDING SE, ce detine interese strategice precum www.bric-energy.com, in domeniul Medicinei la distanta, energiei si proprietatilor imobiliare.

BRIC INVEST administrează un număr de ICO de top și, în urma unui proces de analiză internă, este extrem de selectiv în selectarea angajamentelor sale. BRIC INVEST oferă în general clienților săi un avantaj competitiv față de abonamentele directe de 5-15%.

Aimedis – investitia in eMedicina care are potential la nivelul Facebook

Aimedis va ofera o oportunitate unica de a lua parte la urmatoarea revolutie a tehnologiilor sociale interactive, inca de la inceput: Aimedis va fi echivalentul Facebook si LinkedIn, in domeniul industriei medicale, deoarece orice persoana de planeta este si pacient, mai devreme sau mai tarziu.

Aimedis conecteaza deja pacientii si doctorii, companiile de asigurari de sanitate, farmaciile, companiile producatoare de medicamente si alte entitati.

Aimedis face ca eMedicina sa fie accesibila miliardelor de pacienti si a inceput deja sa revolutioneze industria medicala. Simultan, Aimedis creaza un mediu de dezvoltare pentru nenumarate modele de business cu potential de miliarde de dolari.

Ce inseamna asta pentru investitori?

    

Sign up for the BRIC INVEST newsletter

Stay up to date on the AIM Token Sale and other high-yield investment opportunities.

Please confirm your subscription to the newsletter by clicking on the confirmation link, which we will send you by e-mail (double opt-in). You thereby accept our privacy policy which you can review via this link (a new tab/window will open).

Do you wish to discontinue your newsletter subscription? Please follow this link to unsubscribe.

Cunoscut de